SÅDAN SLUKER DU LOCATIONSHISTORIE PÅ GOOGLE-KORT ​​automatisk

SÅDAN SLUKER DU LOCATIONSHISTORIE PÅ GOOGLE-KORT ​​automatisk

Vi som helhed bruger Google Maps ofte, og det har uden tvivl vist sig at være nyttigt. Hvad vi under alle omstændigheder burde vide om, er, at Google gemmer dit område og områdets historie. Organisationen indeholder data om klienter uforbeholdent.

Fra en chance for, at du ikke er så meget i orden med, at Google fjerner disse data om dig, har du et valg om at slette dem. Som garanteret før, vil klienter nu være i stand til at kontrollere indstillingerne og vælge den off-chance for, at de har brug for at bevare dette områdeshistorie, og i hvilket omfang præcist. Denne komponent er kendt som "Automatisk sletning af områdets historie".

Sådan slettes positionshistorik automatisk på Google Maps

  • Trin 1: Åbn Google Maps, og tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne
  • Trin 2: Gå til “Din tidslinje”
  • Trin 3: Tryk på ikonet i øverste højre hjørne med tre prikker
  • Trin 4: Tryk på "Indstillinger og privatliv"
  • Trin 5: Rul ned, og tryk på "Slet placeringshistorik automatisk"
  • Trin 6: Der vises tre indstillinger på din skærm - Hold, indtil jeg sletter manuelt, Hold i 18 måneder og Hold i 3 måneder, vælg efter dit ønske
  • Trin 7: Tryk på “Næste”
  • Trin 8: Det beder dig om bekræftelse, tryk på Bekræft, og du er god til at gå

Oprindeligt offentliggjort på https://www.globebusinesscenter.com.