hvordan man finder solbrun a-tan b


Svar 1:

'tan A + tan B' Dette udtryk bruges i et matematikkapitel kaldet trignomety.

Grundlæggende for trigonometri

I denne trekant er A vinklen mellem b og c. Og brunbrun A gives som vinkelret på basis af basen. Så solbrune A = a / b, sin A = a / c, cos A = b / c. Her er synden lig med at have afvejet af hypotus af trekant og cos repræsenteret som base divideret med hypotenuse.

tan A + tan B = a / b + b / a

Vi kan udlede mange formler, der vil resultere i a / b + b / a ved at bruge sin, cos, cosinus, sec og barneseng. Her er cosinus, sek og barneseng multiplikative inverse af henholdsvis synd, cos og solbrun.

Nu kan vi lave mange formler, dvs. tan A = sin A / cos A {som (a / c) / (b / c) = a / b}.

Så tan A + tan B = sin A / cos A + sin B / cos B

= (sin A * cos B + cos A * sin B) / (cos B * cos A)

= sin (A + B) / (cos B * cos A) {som p * p + b * b = h * h}

= 1 / (cosB * cosA) {hvis ABC er en trekant}

= cosec A * cosec B

Deres er også muligheden for, at A- og B-vinkler i forskellige trekanter.

Så bliver svaret

= sin (A + B) / (cosA * cosB)

da p1 * p2 + b1 * b2 ikke er lig med h1 * h2.


Svar 2:

tan A + tan B = sin A / cos A + sin B / cos B

(Tag LCM og kombiner fraktioner)

= ((sin A * cos B) + (cos A * sin B)) / (cos A * cos B)

(brug nogle trigonometriske identiteter her)

= sin (A + B) / (cos A * cos B)

= sin (A + B) / (cos A * cos B)

Dette er en måde at repræsentere på.

Der er mange måder, hvorpå du kan repræsentere dem.

En anden måde er ved at bruge identiteten

tan (A + B) = (tan A + tan B) / (1 - tan A * tan B)

tan A + tan B = tan (A + B) (1 - tan A * tan B)

Der er så mange måder.

Gå og prøv selv.


Svar 3:

tan (A + B) = \ frac {(tan A + tan B)} {(1 - tanA * tan B)}

=> tan A + tan B = tan (A + B) * (1 - tanA * tanB)


Svar 4:

Siden

tan (A + B) = (tan A + tan B) / (1-tanAtanB)

Derefter,

tanA + tanB = tan (A + B) × (1 - tanAtanB)


Svar 5:

\ text {Vi ved, at} \\\ tan (A + B) = \ dfrac {\ tan A + \ tan B} {1 - {\ tan A} \ tan B} \\ Så, \\\ boxed {\ tan A + \ tan B = \ tan (A + B) (1 - {\ tan A} \ tan B)}


Svar 6:

tanA + tanB = tan (A + B) * (1-tanA * tanB)


Svar 7:

TAN A + TAN B = TAN (A + B) (1-TANA * TANB)


Svar 8:

Det er solbrændt A + tanB / 1-tanAtanB


Svar 9:

Det er synd (A + B) / cosAcosB